For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Zelfvernietigende records

Met Zelfvernietigende records kunt u records delen met gebruikers buiten Keeper, waarbij het record automatisch uit uw kluis wordt verwijderd en de deellink op het opgegeven tijdstip wordt uitgeschake

Overzicht

Zelfvernietigende records maken gebruik van de bestaande Eenmalig delen-technologie van Keeper, waarmee u een record tijdelijk en veilig kunt delen met wie dan ook, zelfs als die persoon geen Keeper-account heeft.

Zelfvernietigende records gaan nog een stap verder dan de functie Eenmalig delen door het record automatisch uit uw kluis te verwijderen zodra de deellink is uitgeschakeld en de toegang van de ontvanger is ingetrokken. Dit bespaart u de moeite om de toegang tot het record later in te trekken en het record vervolgens uit uw kluis te verwijderen.

Self-Destructing Records (Engels)

Een zelfvernietigend record maken

Om een zelfvernietigend record te maken, maakt u een nieuw record zoals u dat normaal doet. Voer de recordgegevens in en klik op Zelfvernietiging toevoegen.

Zelfvernietiging aan een record toevoegen

Selecteer in het menu dat nu wordt weergegeven wanneer de deellink moet verlopen.

Vervalopties

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op Opslaan en delen om een Eenmalig delen-link te genereren.

Record opslaan en delen

U kunt de link rechtstreeks kopiëren of deze verzenden als uitnodiging of QR-code.

OTS-link kopiëren

De ontvanger van een zelfvernietigend record klikt eenvoudig op de meegestuurde link en ziet het gedeelde record direct in de webbrowser. Links voor Eenmalig delen zijn gebonden aan één apparaat, wat de beveiliging verder versterkt en ongeoorloofde verspreiding of weergave op meerdere apparaten voorkomt. De link verloopt op het opgegeven tijdstip of zodra de ontvanger het record vijf minuten heeft bekeken, afhankelijk van wat eerder komt.

Link voor Eenmalig delen

Bestanden veilig delen met Zelfvernietiging

Met Zelfvernietigende records van Keeper kunt u records met bijlagen veilig delen, waarbij deze op een opgegeven tijdstip zelf worden vernietigd.

Maak een record zoals u dat normaal doet en klik op Bijlagen toevoegen om uw bestand te uploaden, of sleep het bestand rechtstreeks naar uw kluis.

Bijlage aan een record toevoegen

Klik op Zelfvernietiging toevoegen, selecteer wanneer de deellink moet verlopen en klik vervolgens op Opslaan en delen om een Eenmalig delen-link te genereren.

Zelfvernietiging aan een record toevoegen
Zelfvernietigend record met bijlage

De ontvanger van een zelfvernietigend record klikt eenvoudig op de meegestuurde link en ziet het gedeelde record direct in de webbrowser. Vervolgens kan de ontvanger op het bestand klikken om het naar het eigen apparaat te downloaden.

Link voor Eenmalig delen met bijlage

Een zelfvernietigend record verwijderen

U kunt een zelfvernietigend record op elk gewenst moment verwijderen, waarmee de deellink wordt uitgeschakeld, door op Nu verwijderen te klikken. Verwijderde zelfvernietigende records verschijnen in Verwijderde items van uw kluis, met de optie Herstellen.

Optie om een zelfvernietigend record te verwijderen

Laatst bijgewerkt